Alakformálás

Testtekercselés

Ez az alakformáló technika a testünk hőreakcióját használja ki. Testünk sok energiát használ arra, hogy megfelelő hőmérsékleten tartsa a szervezetünket. Ennél az eljárásnál az energiát a zsírsejtekből nyeri, hogy normalizálja a testhőmérsékletet.

Az erre kifejlesztett zsírégető, folyadékelvezető géllel bemasszírozzuk a problémás testfelületet. Ezután egy speciális testtekercselő fóliával betekerjük. Ez a fólia más, mint az otthoni háztartásban használt fólia. A testtekercselésre használt fólia engedi levegőhöz jutni a bőrt, viszont a felvitt zsírégető gél hatóanyagait nem engedi elpárologni, így a gél teljes tartalma képes a bőrbe szívódni és ott kifejteni a hatását.

Eredmény: Feszesebb, egyenletesebb bőrfelszín. Erősebb kötőszövet. Nagy mértékben csökkenti a narancsbőrt, centikben mérhető a változás. Egészségesebb szervezet, mivel a testből nem csak a felesleges zsír, de a méreganyagok is távoznak a nyirokrendszeren keresztül.

Napi 2,5-3 liter víz fogyasztása kötelező! Aki nem tudja ezt betartani, az kérem, hogy ne kezdjen bele semmilyen alakformáló kúrába!

Kúra idő: Legalább heti 1 kezelés szükséges a kívánt eredmény eléréséhez. Szervezettől és kortól függ, hogy kinek mennyi alkalomra van szüksége. Átlagosan 5-10, de súlyosabb esetben, akár 20 kezelésre is szükség lehet.

Ultrahangos-kavitációs alakformálás

4in1

Új generációs Alakformáló - Bőrfiatalító

Legújabb és leghatékonyabb technológiák egy gépben! Így ötvözve a kavitációs ultrahang, multipoláris rádiófrekvencia, bipoláris RF vákuum, tripoláris RF és a lézeres vörös foton erejét bevetve nincs az a zsírsejt, ami épen marad!

A narancsbőr már az első 4in1 kezeléstől látványosan javul. Nézzük egyenként melyik eljárás milyen problémára jelent megoldást.

Sokak által ismert KAVITÁCIÓS Ultrahang:

Az új gépben a hagyományos (40 000 Hz) Kavitációt is továbbfejlesztették. A kavitációs hullámok a bőr alatti zsírrétegben mikrobuborékokat hoznak létre és az erős nyomásváltozás hatására kipukkadnak, ezáltal sérülnek a zsírsejtek, szétesnek a molekulái, olyan méretűre, amit már a szervezet könnyebben ki tud juttatni a nyirokrendszeren keresztül. Közel 100 pont erősségű a maximális beállítása és a pulzálása A, B, C, D módban programozható.

Multipoláris Rádiófrekvencia:

A rádiófrekvencia (0.5 Mhz) felhevíti a zsírsejteket, a cellák falai megrepednek, a zsír a méreganyagokkal együtt a kötőszövetbe távozik. Az RF hőhatására az így cseppfolyósított zsír a nyirokkeringésbe kerül és a kiválasztó rendszeren keresztül jut ki a szervezetből.

Szérumos masszázs:

Alakformáló masszázs hatóanyagos krémmel.

Vörös foton lézer fény:

A dinamikus vörös foton serkenti az anyagcsere folyamatokat, nagymértékben javítja a kötőszövet állapotát így feszesíti a bőrt. Egyenletesebb bőrkép tapasztalható az első kezelés után is.

Egyre több nőnek jelent problémát a narancsbőr. Kijelenthetjük, hogy nem csak a túlsúlyos embereknél jelentkezik ez a bőrkép, hanem a vékonyabb, karcsúbb hölgyek is küszködnek a cellulittól. A cellulit a kötőszövetben található lokális zsírfelhalmozódás, ez egyenetlenné teszi a bőrt és a narancs héjához hasonló bőrfelület alakul ki. Ezek a környező szövetekből magukhoz vonzzák a vizet, így egyre nagyobbak keletkeznek

A megfelelő eredmények elérése érdekében 6-12 alkalom szükséges a megfelelő bőrkép eléréséhez. Ez függ az egyén saját szervezetétől és főként attól, hogy mennyire tud együttműködni a kezelés ideje alatt. Fontos tudni, hogy igazán tartós eredményeket csak akkor tudunk elérni, ha a kezelt személy betartja az előírásokat!

Alábbi szabályok betartása javasolt:

Ellenjavallatok: