Esztétikai kezelések

Arcfiatalítás (Fotorejuvenáció)

Az arcfiatalítása villanófény (IPL) és rádiófrekvencia (RF) együttes besugárzásával történik, ami lehatol az irha rétegeibe és ott regenerálja, újjáépíti a kollagén rostokat. A kollagén rostok termelődéséért felelős fibroblaszt sejteket pedig további kollagén rostok előállítására készteti, amik ezután feltöltik az apró ráncokat és egyenletesebb, feszesebb bőrképhez vezet. A hajszálerek, öregségi foltok és egyéb bőrhibákat rendkívül jól korrigál az eljárás. Így a bőr vízfelvevő képességét is növelve bármilyen kozmetikai kezelés hatékonysága a többszörösére nő.

Már az első kezelésnél is látványos a változás. Érezhető a bőr feszessége, az apróbb ráncok kisimulnak. Egységesebb, fiatalosabb, egyenletesebb bőrfelszínt kapunk. Érintésre az arcbőr lágy, selyem tapintású.

Egy arcfiatalító kúra kb. 4-8 alkalom, amit 2-4 hetente tudunk ismételni.

Tipp: Ajánlatos emellett a C-vitamin kúra is, amely szintén a kollagén képződésben vesz részt, ezért nagyon fontos, hogy megfelelő C-vitamint vigyünk a szervezetbe!

Kinek ajánlott:

Tripoláris Rádiófrekvenciás (RF) arcfiatalítás vörös fotonnal

A Tripoláris RF lehatol a bőr mélyebb szöveteibe, ahol a kollagén elasztin rostok termelődnek. A besugárzott energia hatására a kollagén rostjai összehúzódnak és egyidejűleg a fibroblasztok anyagcseréjét fokozza. A kezelés végeztével sem fejeződik be a folyamat. A kollagén termelése az elkövetkezendő hetekben még tovább folytatódik. Az eredmény feszesebb, rugalmasabb, fiatalosabb bőrfelszín. Az apróbb ráncok kisimulnak. Az arcbőr keringése normalizálódik, a méreganyagok kiürülnek a bőrből és oxigénhez jut.

Májfolt, pigmentfolt halványítása

Kialakulása lehet veleszületett, napfény okozta, gyulladások után, vagy bizonyos gyógyszerek is válthatnak ki különböző pigment zavarokat (pigmentzavarokat). Megjelenése arcon, kézfejen a leggyakoribb. Nyáron a napfénytől még erősebbek lesznek a foltok, így minimum 50 faktoros fényvédőt kell használni. Ha a kezelés már elkezdődött, akkor pedig kötelező a magas faktorszámú fényvédő használata! A kezelés után enyhe bőrpír jelentkezik a foltok körül, ami pár nap leforgása alatt (múlva) eltűnik. Már az első kezelés után 1-2 hét után (héttel) láthatóan halványabbak a foltok. A kúra általában 6-8 alkalomból áll 5-6 hetes időközönként ismételve.

Hajszálér kezelések

Ennél az eljárásnál a villanófény a hemoglobin színében nyelődik el. Ezáltal összehúzza az érfalakat és megkezdődik a fokozatos felszívódása.

Legsikeresebben a 0,3 mm átmérőjű hajszálereket tudjuk kezelni. A vastagabb elhalványulnak. Kezelés után bíbor szürke elszíneződés jelentkezhet, vagy pici kipirosodást lehet tapasztalni, ami rövid időn belül elmúlik.

1-3 hetente ismételjük a kezeléseket 4-8 alkalommal.

Pattanásos bőr kezelése (akne)

A túlzott faggyútermelődés következtében a faggyú csatornái elzáródnak, ezekben baktériumok szaporodnak el és gyulladáshoz vezetnek. Ezt a baktérium törzset Propionibacterium acnes-nek nevezik.

Az E-Light (IPL + RF) olyan fényspektrumon dolgozik, ami elpusztítja a pattanást okozó baktériumokat és regenerálja a bőrfelszínt. Átlagosan 6-8 kezelés szükséges a megfelelő bőrkép eléréséhez, amit 1-2 hetente ismétlünk.

Fájdalommentesen szabadulhatsz meg állandóan megjelenő pattanásaidtól! A pattanások utáni hegeket is kezeli a villanófényes eljárás, így ha már évek óta küszködsz bőröd ápolásával, de még sem hozott tartós eredményt semmi, akkor keresd meg az Eve Esztétikát Debrecen belvárosában!

Ellenjavallatok:

A kezelést nem tudjuk elkezdeni az alább felsorolt esetekben!